Aktuellt schema för hösten 2020:

FA6430DE-5B86-4DD9-91B1-2FE251B67484.JPG

I höst samarbetar vi med Hot yoga house (Triangeln) i Malmö och det är här vi håller våra klasser i b la Vinyasa, Classic och Yinatomi. Bokar gör du via deras hemsida, länk hittar du HÄR eller längre ned på sidan. 

Vi vill uppmärksamma er på att vi givetvis anpassar utifrån rådande läge och restriktioner, och du har alltid möjlighet att ta kontakt med oss för yogakonsultation eller privatundervisning. Du kan maila nordicyogaacademy@gmail.com, höra av dig via våra sociala medier eller kontakta oss via formuläret längst ned på sidan - välj vad som passar dig bäst!

På Nordic Yoga Academy erbjuder vi även olika onlineyoga paket, för dig som vill yoga hemma.

Under November/December 2020 gör vi en lite större satsning här och kommer kunna erbjuda ett större utbud med onlineklasser i olika yogastilar. Mer info hittar du under respektive flik! 

Klasser:

16.30-17.30 - Hot Vinyasa

Vinyasa Flow är en flödande sekvens av hållningar som är utformade för kondition, toning och fokus.

Andning och rörelser synkroniseras och varje klass skiljer sig åt eller kan ha ett tema beroende på läraren.
Ca 36 grader. 

18.15-19.15 - Hot Classic

Hot Classic är en serie med 26 hållningar (asanas) och två andningsövningar. Kursen börjar med en pranayama andningsövning för att syresätta kroppen i förberedelse för följande djupa statiska hållningar.


Klassen är utmärkt för att läka och förebygga skador, balansera styrka och flexibilitet och konditionera ryggraden. Alla nivåer välkomna.

Ca 40 grader.

20.00-21.00 Warm Yinatomi & flow

I ”yinatomi” arbetar du med kroppens stelare vävnader genom att hålla poser i stillhet några minuter.

Du får veta vad som händer i din kropp; en liten anatomilektion om hur kroppens olika strukturer och vävnader utvecklas och vad som påverkas hur i just den positionen.

I flow arbetar vi med snarlika positioner fast på ett dynamiskt sätt där musklerna får jobba.

Balans mellan yin och yang!
Ca 30 grader.

Yoga ungdomens hus_edited.jpg
88F28632-99C6-47A3-B75F-F461F864BBBA.JPG