Hatha, Vinyasa & Yinyoga!

Spendera hösten med Nordic yoga academy!

När? Fredagar och Söndagar med start 11/10. 

Fredag: 16.15-17.30 Hathayoga (läs mer här)

Söndag: 16.30-17.30 Vinyasa (läs mer här)

Söndag: 17.45-18.45 Yinyoga (drop in!)

Kostnad? 995kr/per kurs för 8 gånger.

Prova på? Självklart! 

Hatha: 150kr per gång, 125kr för student/pensionär. 

Vinyasa100kr per gång, 75kr för student/pensionär. 

Yin100kr per gång, 75kr för student/pensionär. 

Var? Ungdomens Hus (Sal 11) Torpgatan 21

 

Min 6 och max.15 deltagare

Boka din plats nu!
Vilken kurs är du intresserad av?

Undervisning på Hot Yoga Malmö

Flera gånger i veckan undervisar jag på Hot Yoga Malmö belägen på Caroli i Malmö. Som namnet avslöjar sker yogaundervisningen i uppvärmda salar, ofta uppemot 40°C. Värmen upplevs oftast som välgörande för kropp och själ, vävnaderna blir mjukare och genom den ymniga svettningen rensas kroppen som vid bastubad. 

 

Här undervisar jag regelbundet och i flera stilar; en hatha-serie 26+2 (även känd under beteckningen Bikram-yoga) som är utmärkt för både nybörjare och vana yogisar; en utökad serie med ett 40-tal poser i samma tradition och earthyoga som kombinerar hathayogaställningar med asanas i flöde. V g se aktuellt schema för tider HÄR

Det går utmärkt att boka privatundervisning på studion med mig både för enskild person eller grupper. 

Hoppas vi ses!

Utomhusyoga i Västra Hamnen

På fredagarna under sommarhalvåret håller jag i utomhusklasser på Scaniaplatsen i Västra Hamnen. Tid och information hittar ni på vår facebook sida, vi uppdaterar alltid kvällen innan. 

FAQ för fredagarnas outdoor-yoga på Scaniaplatsen:

Q: Vem kan delta?
A: ALLA och då menar jag ALLA! Du behöver inga förkunskaper för att kunna delta. Fredagarnas pass är upplagt så att såväl du som är nyfikna att prova på yoga kan testa och att alla som redan yogar kan få alternativ och utmaningar på sin nivå.

För stel? Det är som att säga att man är för smutsig för att duscha  så kom och testa!

Q: Varför yoga?
A: Yoga fokuserar på kropp och sinne och har (bland många andra!) positiva effekter på stress, ont i ryggen, högt blodtryck, sömn och inte minst välbefinnande. Ökar livsglädjen helt enkelt!

Q: Vad är det för typ av yoga?
A: Earth-yoga, en form av hatha-yoga. Jag har valt ut ställningar som säkert många känner igen. Platsen bjuder in till medveten närvaro och klassen har en del inslag med fokus på det.

Q: Behöver jag en yogamatta?
A: Nej, du kan komma utan matta. Många övningar är stående och då är det lättare att stå på fast underlag än på en mjuk matta. Kanske kan du ta med en handduk eller fleecetröja att lägga under knäna när vi stå på knä under några övningar. Jag har dessutom alltid några extra mattor med mig som du kan låna.

Tveka inte att fråga om allt ni undrar!

Bilder:  ©Viktor Holm

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon