Yoga Retreat 2020

20-24 Maj

Fyra dagars Yogaretreat över Himmelfärdshelgen 2020 på Tyska vingatan i Rheinland-Pfalz i den pittoreska vinorten Deidesheim!

 

Vi kommer vara inhysta på Ritter von Böhl, ett gasthof med anor från 1400-talet. 

Yogaupplägget är som följande; Yogapass varje morgon. Två av dagarna yoga på kvällen med fokus på avslappning och två dagar yogaworkshop på eftermiddagen. I konceptet ingår en individuell konsultation där dina speciella förutsättningar analyseras och du får anpassad rådgivning för ditt fortsatta yogautövande. 

 

Den mellersta delen av den Tyska vingatan sträcker sig från Neustadt i söder till Bad Dürkheim i norr. Här produceras bland de bästa vinerna i Tyskland och kungen av druvor är här Riesling.

Området är mycket naturskönt och erbjuder rofyllda skogar och vinodlingslandskap på bergssluttningar. Utsökt gastronomi och för tiden den berömda vita sparrisen.

 

Begränsad antal platser för ett optimerat individuellt lärande.

Visst låter det spännande? 

Intresseanmälan finner du längst ner på denna sidan, du kan också använda formuläret till att ställa frågor om priser, utformning eller något annat du funderar på!

Intresseanmälan

Anmäl dig nedan eller använd formuläret för frågor kring resan. Nordic Yoga Academy återkommer sedan via mail eller telefon. 

Bilder:  ©Viktor Holm

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon