OBS:

På grund av viruset Covid19 (Corona), Tysklands beslut att stänga gränserna och myndigheternas rekommendationer att inte resa under de närmaste månaderna har vi tyvärr beslutat att ställa in årets retreat. 

Vi hoppas alla håller sig friska och krya, och välkomnar Er istället till retreat nästa år under himmelsfärdshelgen, 12-16 maj 2021. Vi återkommer med mer detaljer under året. 

Ni når oss via mail eller kontaktformuläret längst ned om ni har några funderingar. 

Ta hand om Er! 

/Nordic Yoga Academy

Yoga Retreat 2020

20-24 Maj

Fyra dagars Yogaretreat över Himmelfärdshelgen 2020 på Tyska vingatan i Rheinland-Pfalz i den pittoreska vinorten Deidesheim!

 

Vi kommer vara inhysta på Ritter von Böhl, ett gasthof med anor från 1400-talet. 

Yogaupplägget är som följande; Yogapass varje morgon. Två av dagarna yoga på kvällen med fokus på avslappning och två dagar yogaworkshop på eftermiddagen. I konceptet ingår en individuell konsultation där dina speciella förutsättningar analyseras och du får anpassad rådgivning för ditt fortsatta yogautövande. 

 

Den mellersta delen av den Tyska vingatan sträcker sig från Neustadt i söder till Bad Dürkheim i norr. Här produceras bland de bästa vinerna i Tyskland och kungen av druvor är här Riesling.

Området är mycket naturskönt och erbjuder rofyllda skogar och vinodlingslandskap på bergssluttningar. Utsökt gastronomi och för tiden den berömda vita sparrisen.

 

Begränsad antal platser för ett optimerat individuellt lärande.

Visst låter det spännande? 

Intresseanmälan finner du längst ner på denna sidan, du kan också använda formuläret till att ställa frågor om priser, utformning eller något annat du funderar på!

Intresseanmälan

Anmäl dig nedan eller använd formuläret för frågor kring resan. Nordic Yoga Academy återkommer sedan via mail eller telefon. 

Meddelandet levererat! Vi återkommer så fort vi kan!