• Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon

ONLINE YOGA

Yoga när du vill - i tryggheten av ditt hem!

På Nordic yoga academy öppnar vi nu upp för möjligheten för dig att yoga tillsammans

med oss - vart du än befinner dig. 

Många är vana att gå till sin yogastudio och att utöva yoga i grupp. Under 2020 har vi behövt tänka om och kan inte längre ta det för självklart. Då kan yogaträning hemma vara ett utmärkt alternativ för fortsatt välbefinnande och regelbunden träning.

Nu i december kommer våra online-klasser som komplement till privatundervisning och konsultation (som du kan boka här) och gruppundervisning på studio (schema och bokning här).

 

Varje adventssöndag släpper vi en klass. Olika stilar, olika fokus och tillsammans blir det ett yoga-smörgåsbord att plocka från och variera med. Klasserna tar kring en halvtimmes tid och kan utföras av Dig, grannen, dina släktingar och vänner – kort: Alla!

Vår tanke är att du ska kunna yoga när och var du vill, med ett pass som ger dig glädje och energi, en stunds närvaro och avkoppling samt tränar hela kroppen.

PROVA PÅ ATT YOGA TILLSAMMANS MED OSS!

I denna online yogaklass bjuder vi på ett yogapass där du på kort tid jobbar genom hela kroppen!

 

Yogaklassen kan göras av de flesta och det behövs ingen tidigare erfarenhet av yoga.

Du jobbar på kort tid igenom hela kroppen och då vi börjar med en fokuserings- och andningsövning guidas du till att landa på din matta, vara här och nu och lämna vardagens måsten för en stund. Yogaklassen kan göras dagligen eller lite när du känner för det.

Därefter jobbar vi genom ryggraden, vår stadiga (kot-)pelare som är utgångspunkten i vår anatomi, och rör den i alla led. Styrka till benen och core, stretch för kroppens baksida innan vi söker balans och koncentrerat lugn. Klassen fortsätter på golvet med styrka och stretch innan du laddar batterierna under en kort avslutande meditativ vila. 

 

Du väljer själv om du vill lägga fokus på medveten närvaro, styrka eller stretch. Mina 3 bästa tips är att lyssna uppmärksamt, andas lugnt genom näsan och att fästa blicken stadigt – under hela passet!

Mycket nöje önskar jag dig.

 

Namaste,

 • unnamed (14)_edited.jpg

  Yin&Yang

  Vår första onlineklass där du får 85 minuter yin och yang yoga fördelat på 40 yogaposer.

  Klassen är i två delar för att

  du ska kunna anpassa efter

  tid och ork. 

  Utöver det får du en PDF med fördjupningsmaterial där du kan läsa mer om 12 utvalda poser. Syftet är att kunna anpassa, underlätta eller avancera poserna - därför kan vi också med säkerhet säga att klassen passar nybörjare som erfaren yogi.

  Du anpassar helt enkelt efter dina förutsättningar!

  Paketet kostar 249kr

 • Earthyoga

  I earth-yoga blandas element av hatha och vinyasa flow. Som namnet avslöjar är positionerna grundande. Klassen börjar med en fokuserings- och andningsövning, pranayama.

  Vi jobbar med styrka för core, ben och armar, sträcker ut ryggrad, höfter och hamstrings och tränar balans och fokus.

  Denna klassen passar både erfarna yogis och dig som inte provat tidigare. 

   

  Klassen är ca 30 minuter och kostar 89kr

 • Vinyasa

  I denna yogaklass välkomnar vi dig till 30 minuter av

  Vinyasa flow.

  I vinyasa länkas rörelserna till andetag vilket ger klassen

  en fin rytm.

  Rörelserna flödar mjukt och kraftfullt med fokus på olika områden i kroppen.

  Olika solhälsningar skapar värme, mjukar upp ryggraden och bygger styrka i armar, ben och bål. Vi sträcker ut bål och ben och tränar balans.

  Klassen passar både dig som nybörjare samt erfaren yogi och kostar 89 kr.

 • Yinyoga

  I denna 30 minuter yinyogaklass fokuserar vi på lugn, inre processer, avslappning

  och att sträcka ut. 

  Klassen är meditativ och vi rekommenderar att du tänder några ljus, ökar värmen i rummet och ser till att verkligen göra det mysigt för bästa behållning. Du kan göra hela klassen med stängda ögon.

  Klassen passar både dig som nybörjare och som erfaren yogi och kostar 89 kr. 

 • 3.png

  Hathayoga

  Dagens hatha-klass har vi hållit lite kortare så att den kan hinnas med även om du har mycket att stå i - den är intensiv och vi håller ett högt tempo, så att vi hinner vi utmana kropp och sinne med övningar som kombinerar balans, styrka och flexibilitet i olika grad på klassiskt hatha-sätt. Ha-tha betyder sol-måne och symboliserar att man jobbar med motsatser och balanserar på så vis kroppen. 

  Klassen passar både dig som nybörjare och som erfaren yogi och kostar 89 kr. 

HUR GÖR JAG?

Du beställer klassen genom att klicka på "Beställ" eller mailar du själv till nordicyogaacademy@gmail.com, märk mailet med namn på klassen du är intresserad av, t ex "onlineyoga yin och yang".  

Betalning sker via Swish: 1236355341

(OBS: vårt moderbolag heter Imedici AB och det är hit betalningen sker).

ONLINE KLASSER

Har du redan köpt en klass?

Du hittar dem under denna fliken "online yoga" i menyn! 

Notera att klasserna och materialet är lösenordsskyddat och Nordic Yoga academy's egendom. Det är förbjudet att dela eller på något vis sprida materialet till någon som inte köpt paketet. Om detta görs och otillåten inlogg sker kommer det anmälas. 

Bilder:  ©Viktor Holm